Followers

About Me

Tuesday, 21 June 2011

JuJu

Banyak kali ct kapel, tapi sume nye sekejap jer.. kenapa sekejap? sebab lau dah kapel, ct pikir2 balik, ct langsung xde feeling ngan dorang.. paling sekejap, 3 ari ct kapel.. paling lama, seminggu.. kerana tym tu ct x jumpa lagi 'the right one'

setelah lama single, akhir nya ct jumpa Juju.. ct panggil dia juju coz semua member panggil dia 'kay'.. just ct n family dia je pggil 'JuJu'.. tu panggilan manja ct tuk dia.. sekarang ct sgt bahagia dengan dia.. kitorg pon lahir pada bulan yang sama.. yang klakar nye, juju ni ingat semua persamaan yg ada antara kitorg.. untuk pengetahuan korang, even ct dah pena kapel, tapi juju ni ct punya 'first love' coz sbelum ni ct xpena rasa angau.. tapi bila ngan juju, ct jd org yg ngah angau bercintan.. hahahaa...

my JuJu
Xsangka lak ct ni Juju punya first love coz dia ni sm cm ct.. kapel gtu2 jer.. tapi x pena rasa perasaan cinta yg sebenar...

macam mana kitorg bertemu???

Jumpa d tesco ampang.. Mula2, ct ingat JuJu nak ngorat kawan ct, c yana ni.. so, ct wat bodoh jer la.. haha.. layan biasa2 jer..pastu bila keja ikot member, skali ct ngan juju satu ofis.. hahaha... training pon sesama.. bibit percintaan bermula d pulau pinang.. Juju gtau ct, dia dah fall in love ngan ct tym d tesco ampang, love at first sight.. ntah pe yg dia nmpk kt ct pon, ct x tau la...

Dia jatuh cinta ngan ct dulu.. Ct fall in love kt dia kemudian.. maklum la.. ct ni jenis 'blurrrr' haha.. Ct start sayang kt juju bila juju ada disebelah ct tym ct tensen sesgt smpi cederakn diri sendiri, saat ct keseorangan.. after that, ct amat hargai kehadiran juju dan x nk juju pegi dari ct...

Ramai family ct x suka ct kapel ngan juju coz, sebenarnye, juju terlampau serius n nk masuk meminang tahun ni.. tapi parents ct x kasi.. suruh tunggu tahun depan.. juju dah bw ct jumpa family dia dan family dia pon dah bg green light..

sebelum ni ct n juju selalu bersama, xpena pisah.. coz keja pon sama2.. tapi bos x suka staff dia kapel, so, ct resign.. :( sekarang ni ct keja as part-timer jer.. tiap saat, juju sms ct.. de masa free ckit, dia kal ct.. eeemmmmm.. kitorg x pena berjauhan.. first time jauhan, ct titis airmata coz juju sedih2 depan ct.. x pena2 ct nangis sbb lelaki.. AArrrggghhhh!!!

bergambar b4 first time jauhan dngan juju.. :(
Sayang juju..... :'( juju slalu outstation.......

1 comment:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete